CGU/Condicions generals d'us i accés al servei

El portal web www.youppido.com està dirigit a un públic major d'edad, l'usuari ha de tenir fets els 18 anys.

El portal Youppido és un servei de Social Network que te com a objectiu estimular la trobada virtual entre persones. Permet buscar i trobar noves amistats i entaular relacions socials per internet.

Convidem a l'usuari a llegir amb atenció les Condicions d'Us. L'usuari registrat a Youppido es compromet a respectar-les. Si no les accepta, no es podrà registrar a Youppido. El registre en un o més serveis i l'us d'aquest portal, suposen l'acceptació total de les Condicions per part de l'usuari registrat. Al seleccionar la casella Declaro ser major d'edat i haver llegit i acceptat aquestes Condicions d'Us a la part inferior de la pàgina d'inscripció, l'usuari declara estar totalment assebentat i es considera vinculat amb el conjunt de disposicions del present acord.

Declaració de drets i responsabilitats

La present Declaració de drets i responsabilitats ("Declaració") ha estat extreta dels Principis de Youppido i regeix la nostra relació amb els usuaris i amb els qui interaccionen amb Youppido. Al fer us o accedir a Youppido, s'accepta la present Declaració.

(Art.1) PRIVACITAT

Per a Youppido, la privacitat de l'usuari és molt important. Hem refinat les nostres polítiques sobre privacitat de manera que proporcioni una manera senzilla d'utilitzar Youppido com a eina per posar-se en contacte amb persones, compartir el que desitgen amb altres persones, com recopilem informació, com som capaços d'utilitzar el seu contingut i la informació de l'usuari. Convidem a tots els usuaris a llegir la nostra Política de privadesa que teniu certs drets segons les lleis de privadesa dels Estats Units, inclosa la Llei de privadesa del consumidor de Califòrnia de 2018 (CaCPA), la Llei de drets de privadesa de Califòrnia de 2020 (CPRA) i lleis de privadesa d'altres països, inclòs el Reglament general de protecció de dades de la Unió Europea de 2016 (el "RGPD de la UE"), el Reglament general de protecció de dades del Regne Unit (GDPR del Regne Unit / la Llei de protecció de dades de 2018), la Llei de protecció de dades de 2018 i altres lleis de privadesa globals. Fins i tot si no s'enumeren aquí, farem esforços raonables per respectar les sol·licituds d'accés dels interessats, tot i que és possible que no tinguem cap obligació legal de fer-ho.

(Art.2) COMPARTIR EL CONTINGUT I LA INFORMACIÓ

L'usuari és propietari de tot el contingut i de tota la informació publicada en Youppido i pot controlar com es pot compartir per mitja d'específics botons "d'afegir" i "eliminar la publicació"

 • Quant a els continguts protegits per els drets de propeitat intelectual, per exemple, fotografies i videos (" Contingut de IP"), l'usuari concedeix a Youppido les següents autoritzacions. subjectes a configuracions de privacitat i aplicacions: l'usuari proporciona a Youppido una llicència no exclusiva, transferible, amb possibilitat de ser atorgada, sense regalies aplicables a tot el món, que permeti utilitzar qualssevol contingut de PI publicat a Youppido o en conexió amb Youppido (" d'ara en endevant Llicència d'IP"). Aquesta llicència de IP finalitza quan l'usuari elimina el Contingut de IP present en el seu compte, excepte que aquest contingut hagi estat compartit amb tercers i que aquests no l'hagin eliminat.
 • Quan l'usuari elimina continguts de IP, els mateixos són eliminats de forma semblant a quan buides la paperera de reciclatge de l'ordinador. Encara que, és posible que el contingut eliminat romangui en copies de seguretat durant un termini de temps específic (si bé no queda visible pels altres).
 • Quan utilitzes una aplicació, el teu contingut i la teva informació es comparteix amb ella. Les aplicacions han de respectar la privacitat de l'usuari i és l'acord acceptat al'hora d'afegir l'aplicació, que controla la manera de com es pot utilitzar, emmagatzemar i tranferir el contingut i la informació (per obtenir més informació sobre la plataforma, llegeix les nostres normes sobre la privacitat i la página d'informació sobre la plataforma).
 • Quan l'usuari publica continguts o informacions utilitzant la opció "tots", concedeix a tots, incluses les persones que són alienes a Youppido, que accedeixin i facin us d'aquesta informació i que l'asociin al seu perfin (és a dir, al seu nom i a la seva foto)
 • Sempre valorem els comentaris o suggeriments d'usuaris sobre Youppido. Però has de saber que podríem utilitzar.los sense l'obligació de compensar-te per aixó (de la mateixa manera que tu no estàs obligat a proporcionar-los).

(Art.3) SEGURETAT

Fem tot el possible per fer de Youppido un portal segur, però no podem garantir-ho sempre. Per aconseguir-ho, necessitem que els usuaris contribueixin de la següent manera:

 • No envieu ni publiqueu de cap altra forma comunicacions comercials.
 • No autoritzades (com correu no desitjat) a altres usuaris en Youppido.
 • No recopileu contingut o informació d'altres usuaris, ni accediu d'una altra forma a Youppido, utilitzant eines automàtiques ( com robots de ricerca, spider o scrappers) sense el nostre permís.
 • No participeu en accions de marketing multinivell il.legals, com per exemple els esquemes piramidals, en Youppido.
 • No cargueu virus ni codis nocius.
 • No sol.liciteu informació d'inici de sessió ni accediu a in compte pertanyent a un altre usuari.
 • No molesteu, intimideu, ni assetgeu a cap usuari.
 • No publiqueu contingut que resulti amenaçador, intimidant o pronogràfic, que inciti a la violència o que contingui despullats o violència gratuïta.
 • No desenvolupeu ni feu us d'aplicacions de tercers que continguin, publiquin o promocionin de qualsevol altre forma, contingut relacionat amb el consum d'alcohol o de natura adulta (inclosos els anuncis) sense les restriccions de edat apropiades.
 • No utilitzeu Youppido per a actes il.lícits, enganyosos, malintencionats o discriminatoris.
 • No realitzeu cap acció que pugui inhabilitar, sobrecarregar o afectar al correcte funcionament de Youppido, com per exemple, una denegació del servei.
 • No faciliteu, ni fomenteu la violació de la Declaració aquí present.

(Art. 4) REGISTRE Y SEGURETAT DEL COMPTE

Els usuaris de Youppido poden crear els seus comptes utilitzant noms com també, un nom inventat anomenat sobrenom. Amb respecte al registre i per garantir el mannteniment de la seguretat del seu compte, l'usuari es compromet a:

 • Els usuaris de Youppido poden crear el seu compte utilitzant el seu nom o bé un nom inventat nomenat pseudònim. Amb respecte al registre i per garantir el manteniment de la seguretat del seu compte, l'usuari es compromet a:
 • No creeu més d'un pefil personal.
 • No creeu un altra compte sense el nostre permís, en cas de que el compte original estigui desactivada per el nostre equip.
 • No utilitzeu el perfil personal per obtenir guanys comercials (com per exemple, vendre les actualitzacions del teu estat a un anunciant).
 • No utilitzeu Youppido si teniu menys de 18 anys.
 • No utilitzeu Youppido si heu estat acusats per delictes sexuals.
 • Assegureu-vos de que la informació de contatcte esta sempre actualitzada i és correcta.
 • No compartiu la contrasenya (o en el cas dels desenvolupadors, la clau secreta), no deixeu que una altra persona accedeixi al vostre compte, ni que dugui a terme cap altre tipus d'acció que pugui posar en perill la seguretat del compte.
 • No transferiu el compte (inclusa qualsevol pàgina o aplicació que administreu) a terceres persones sense el nostre previ consens per escrit.
 • Si seleccioneu un nom d'usuari pel vostre compte, Youppido es reserva el dret a eliminar-ho o reclamar-ho si ho considerem oportú (per exemple, si el propietari d'una marca comercial es queixa per un nom d'usuari que no està relacionat amb el nom d'aquest)..

(Art.5) FORMA D'ACCÉS ALS SERVEIS DE PAGAMENT

L'us dels serveis de pagament dóna a l'usuari registrat a una sèrie de crèdits que ell mateix pot utilitzar en temps determinat, una vegada que aquests crèdits expirin, l'usuari perdrà aquells que no s'hagin utilitzat. Els usuaris registrats poden comprar els cràdits mitjançant una targeta de crèdit (per internet o per telèfon) o tambè per transferència bancària.

L'activació dels crèdits es produeix simultàniament al pagament o bé en un termini màxim de 48 hores, a partir de la data de compra.

Amb la compra de crèdits, Youppido, dóna a l'usuari el permís de veure els perfils d'altres persones, igualment registrades a Youppido. Els costos de creació i maneig d'aquestes recerques e interaccions són diferents, per tant, Youppido, ofereix tarifes diferents o accessos gratuïts a algunes categories d'usuaris registrats, que no estàn determinades com el sexe de l'usuari o a l'orientació sexual de la seva recerca o al potencial per trobar a un usuari, sino que es basen en la dificultat o en el cost de creació i maneig dels mateixos crèdits. El client, autoritza al portal Youppido.com a recarregar els crèdits. L'usuari pot seleccionar el pla de recarrega des de l'apartat Estat del teu compte en la secció plans de càrrega. És possible accedir constantmentals serveis de pagament del portal web Youppido, visualitzar i utilitzar els serveis de pagament els quals l'usuari desitja suscriure's, així com a l'hora de visualitzar i utilitzar les tarifes.

(Art.6) PROPIETAT INTELECTUAL

6.1 Contingut difós per Youppido

Les marques registrades (youppido.it) i youppido.net inclosos), els logotips, la gràfica, les fotografies, les animacions, els videos i els textos continguts, són propietat intelectual de Youppido o dels seus socis i no poden ser reproduïts ni utilitzats, sense el permís explícit de Youppido o dels seus socis; els infractors podran ser objecte d'accions civils i penals previstes per la llei.

Els drets d'us concedits per Youppido a l'usuari, es límiten estrictament a l'accés, descarrega, impressió, reproducció en qualsevol suport ( disc dur, disquet, CD.ROM, etc) i l'us d'aquests documents per qualsevol fi privat i personal en el marc i amb la duració del conveni d'adhesió a Youppido. Està totalment prohibit qualsevol altre us per part de l'usuari sense la previa autorització de Youppido.

Concretament, l'usuari no pot modificar, copiar, reproduïr, descarregar, difondre, transmetre, explotar comercialment i/o distribuir de cap manera els serveis, pàgines del portal Youppido, ni els codis informàtics dels elements que composen els serveis i al mateix portal de Youppido.

6.2 Continguts difosos pels usuaris

L'usuari dona a Youppido una llicència d'us als drets de propietat intelectual pel contingut proporcionat pels usuaris amb la finalitat de difondre'ho en el portal de Youpido.

Aquesta llicència inclou el dret per Youpido de reproduir, presentar, adaptar, traduir, utilitzar per finalitats publicitàries, comercials o no, o cedir els continguts relacionats amb l'usuari (informació, imatges, videos, descrpcions, criteris de recerca, etc.) en total o només una part del servei Youppido (en el portal Youppido, per correu electrònic, etc.) i/o a les llistes de correu de Youppido i, en general, en tots els suports de comunicació electrònica (correu electrònic, missatges de text, mms, eap, internet, cd-rom, o dvd-rom).

L'usuari autoritza expressament a Youppido a que modifiqui als susdits continguts amb la finalitat de respectar l'aspecte gràfic dels serveis Youppido i/o dels altres suports de comunicació esmentats anteriorment i/o per fer que siguin compatibles amb les seves prestacions tècniques i/o amb els formats de suport indicats. Aquests drets són donats globalment i durant tota la duració de les presents Condicions Generals d'Us entre els usuaris registrats de Youppido i el mateix Youppido. Està prohibit per l'usuari registrat copiar, reproduir o utilitzar d'altres formes el contingut relatiu dels altres usuaris, exceptuant l'estricta utilització del servei amb finalitats personals i privades.

(Art.7) LÍMIT DE RESPONSABILITAT

Youpido pot ser considerat responsable per part d'un usuari només en el cas de que es sotmetri a un tribunal una prova certa i definitava i que ell mateix demostri que s'ha comès un acte nociu per part de Youppido cap a un usuari.

Les marques registrades (youppido.it i youppido.net), els logotips, la gràfica, les fotografies, les animacions, els vídeos i els textos continguts, són propietat intelectual de Youppido o dels seus socis i no poden ser reproduïts o utilitzats sense el permís explícit de Youppido o dels seus socis; els infractors podran ser objecte d'accions civils i penals previstes per la llei.

(Art.8) CANVIS DE YOUPPIDO O DE LES CONDICIONS D'US

Youppido es reserva el dret de modificar les presents Condicions d'Us en qualsevol moment. L'usuari serà informat d'aquests canvis quan s'editin en el portal de Youppido. Les modificacions entraran en vigor un mes després de la seva publicació en el portal. Abans de posar-les en línia, les modificacions seràn aplicables de forma automàtica pels usuaris, doncs ells les van acceptar expressament en el moment en que es van registrar en Youppido.

Per tanto, convidem als usuaris a que consultin la versió més actualitzada de Youppido.

(Art.9) LA TUTELA DE MENORS

Youppido és molt sensible davant la tutela de menors. El web està dirigit a un públic major d'edat, en cas que un menor d'edat entri en el portal per atracció, curiositat o perquè ha estat enganyat per fer-ho, preguem al mateix que avisi de forma immediata als seus pares o tutors. Si un usuari major d'edat és contactat sense saber-ho per un menor d'edat, el convidem a que ens ho comuniqui immediatament posant-se en contacte amb l'enllaç Contactes/Abusos.

(Art.10) BAIXA I CACEL.LACIÓ DEL SERVEI

Tot usuari inscrit podrà anul.lar en qualsevol moment i sense expressió de causa, el seu registre sol.licitant el tancament del seu compte en la secció del portal dedicat a aixó. Aquesta sol·licitud no implica cap reembossament a causa del crèdit addicional disponible.

D'acord amb tot aixó, si l'usuari comet un incumpliment que resulti perjudicial per Youppido o que no respecti les presents Condicions d'Us, el compte d'aquest serà desactivat i eliminat del servei sense previ avís. Aquesta baixa tindrà els mateixos efectes que la realitzada a petició d'un usuari registrat.

Aquesta baixa s'aplicarà immediatament sense perjudici de tots els danys i interessos que puguin ser reclamats per Youppido a l'usuari o als seus dretshavents o representants legals per la indemnització del perjudici patit a arrel d'aquestes violacions.

L'usuari serà informat per correu electrònic de la baixa o de la confirmació de la baixa del seu compte. Les dades relatives a l'Usuari seràn destruïdes a petició d'aquest o una vegada que s'hagi vençut el termini de prescripció legal, des de la data de cancel.lació del compte.

QUINA ÉS LA POLÍTICA DE REEMBORSAMENT?

Tens 14 dies per retirar-te d'una compra feta al lloc web o a l'aplicació. Per a això, atendrà la seva sol·licitud al Servei d'Atenció al Client, que procedirà al seu reemborsament total o parcial, calculat en proporció a la durada del període durant el qual va utilitzar els nostres serveis.

No obstant això, tingueu en compte que les retirades només són possibles en la primera compra inicial i no en renovacions i compres d'aparells.

Si has superat aquest termini, ja no és possible concedir una devolució. Per això, us convidem a aprofitar la vostra subscripció utilitzant les funcionalitats del lloc. Si ja no vols continuar les teves cerques al final de la durada programada, recorda cancel·lar la renovació automàtica de la teva subscripció des de l'àrea "El meu compte" a impedeix que continuï després de la data de caducitat. Si has comès un error en fer la compra, encara tens 14 dies per fer la teva sol·licitud al Servei d'Atenció al Client, només et reemborsarem l'import no sol·licitat.

(Art.11) QUI SOM

Youppido.com és un "Social", propietat de YOUP TECHNOLOGY LLC, ID 001161409, 1309 Coffeen Avenue STE 6518 Sheridan, Wyoming 82801. Gestió tècnica i suport al client i pagaments adquirir paquets i crèdits per a l'ús del lloc està en mans de correu YOUP TECHNOLOGY LLC, ID 001161409, 1309 Coffeen Avenue STE 6518 Sheridan, Wyoming 82801 -administració de dominis del seu sufixos està a càrrec de Godaddy Inc-5111 n. Hayden Rd., Ste 160, PMB 353 Scottsdale, Arizona 85260 Estats Units.

si vols posar-te en contacte amb nosaltres pots clicar aquí

Acord complet

Aquestes Condicions, les regles de Youppido i la nostra Política de Privacitat constitueixen l'acord complet i exclusiu entre l'usuari i Youppido respecte als Serveis. Les presents condicions podran patir variacions periòdicament, l'última versió sempre estarà disponible en CGU. Si la revisió, a la nostra sencera discreció, es considera com rellevant, serà notificada mitjançant l'enviament d'un correu electrònic al seu compte. Accedir al seu compte o utlitzar els serveis una vegada que els canvis hagin entrat en vigor, serà sinònim que ha acceptat la vinculació a les noves Condicions.

Notice

We and selected third parties use cookies or similar technologies for technical purposes and, with your consent, for other purposes. Denying consent may make related features unavailable.

You can freely give, deny, or withdraw your consent at any time.

Use the “Accept” button to consent to the use of such technologies.