Filosofia i característiques

Youppido és una xarxa social que et permet estendre les teves amistats, trobades, interessos i relacions de manera senzilla i ràpida. Les característiques d'un portal de trobades es fonen amb aquelles d'una xarxa social per crear una eina innovadora, una plataforma interactiva en la qual conèixer, comunicar i compartir, ampliar la xarxa de contactes i obrir-se a noves experiències!

Què t'ofereix Youppido?

+ VISIBILITAT

Un perfil complet i personalitzat! Més fotos, més vídeos i més continguts per una major visibilitat i popularitat immediata en la comunitat.

+ INTERACCIÓ

Noves funcions, intuitives i interactives, que et permeten conèixer a noves persones de forma senzilla i rápida: xat instantani, votacions sobre els perfils, notificacions instantànies i estadístiques sobre els moviments dels usuaris en els seus propis perfils, modalitats de contacte ràpid.

+ AFINITAT

Un dels objectius principals de Youppido és posar en contacte a persones afins entre elles. Com? Un sistema d'afinitats que calcula el percentatge de compatibilitat amb cada perfil. Una navegació personalitzada! Podràs escollir les característiques de la persona ideal i configurar la teva navegació per visualitzar només els perfils que corresponen a les característiques que has escollit.

El zàping temàtic entre els perfils. Per exemple, si visites un perfil que és afí al teu, doncs comparteix la passió pel surf, visualitzaràs en la bústia algunes suggerències d'aquesta pàgina, altres usuaris pareguts als que també els hi agrada el surf. Si quan fas clic en un d'aquests perfils, descubreixes que sou afins perquè us encanta la cuina messicana, en les suggerències següents, visualitzaràs a altres usuaris als quals els agrada la cuina messicana, i així successivament.

Notice

We and selected third parties use cookies or similar technologies for technical purposes and, with your consent, for other purposes. Denying consent may make related features unavailable.

You can freely give, deny, or withdraw your consent at any time.

Use the “Accept” button to consent to the use of such technologies.