El teu perfil diu molt sobre tu

El secret de trobar nous amics està en fer el teu perfil interessant i cautivador. A continuació trobaràs alguns consells que t'ajudaran a entendre i a escollir el que et pot permetre aconseguir els teus objectius en Youppido.

Youppido comparteix

Escull la teva identitat

No importa si prefereixes utilitzar un pseudònim o el teu nom real, recorda que aquest serà sempre la teva identitat i serà aquest el nom amb el qual se't coneixerà en el portal.

Publica les teves fotos i crea els teus àlbums

Per què fer-ho? perquè veure una foto augmenta sempre les teves possibilitats de contacte. És una dada segura i reconeguda. Puja fotos que parlin de tu, que t'agradin en particular manera i que donin a entendre qui ets tu.

Comparteix els teus pensaments cotidians

Puja un Youppiday perquè la gent sàpiga el que estàs pensant i perquè es creïn discussions en la comunitat de manera espontània

Conèix gent que realment t'interessa

T'agrada l'art? L'esport? El cinema? Quines són les teves aficions? Afegint els teus interessos, faràs saber als altres usuaris el que t'agrada, augmentant d'aquesta manera, les possibilitats de ser contactat per qui realment t'interessa.

Notice

We and selected third parties use cookies or similar technologies for technical purposes and, with your consent, for other purposes. Denying consent may make related features unavailable.

You can freely give, deny, or withdraw your consent at any time.

Use the “Accept” button to consent to the use of such technologies.